My Facebook account. Not Fakebook aaa.



Pengunguman..pengungumannnn..Ahaaa..ahaaaa...hehehe

Hapela ko ni, buat akaun FB pon nak bgtau org jgk. Haku ni da bertawun2 maen FB xsebok2 bgtau org pown.- Nie antara monolog pemusnah semangat diri sendiri.hehehe. Biarlah apa orang nak kata tapi nk bt jgk pengunguman nie.

Sebentar tadi secara rasminya sye mendaftar dgn Facebook, iaitu setelah hampir sebulan usia blog MineMixs nie.

Sebenarnya dah lama berniat nak buat akaun FB tapi disebabkan byk miker (nnt haku xlalai ke, xmaen game FB ke & ntah pape lg). FB memang bagus untuk geng blogger menyampaikan maklumat, berkongsi berita @ apa2 yang berkaitan.

Jejaki FB sye dgn menaip Fatah Aziz ataupun melalui email : MineMixs@gmail.com Jikalau ada yang ingin add friend, tinggalkan pesanan anda yer beserta dgn profile name ataupun email. Sye pasti akan menjejaki anda.. :)

ps : doakan sye dijauhi dari menjadi insan lalai..hehehe.

9 Great Says. :):

madihah said...

welcome main FB..hihi

NICK IRFAN said...

wah! ko ade fb bro! smoga byk org add ko nnt... amin...

p/s=aku link blog ko moga2 ahli ko bertambah nnt.. amin... nice to meet u bro!

MineMixs said...

@madihah
Tq madi. :)

@NICK IRFAN
Harapannya mcm 2 lh..add lh 1x fb..hehe
Tq byk add link..da link kn blog ko jgk.. :)
Nice 2 meet you too..

iQapiQa said...

selamat ber fb..
jgn smpai terleka...

luqman said...

buat fb nyer badge..letak kat widget..heheh

joegrimjow said...

facebook berkembang biak

MineMixs said...

@iQapiQa
tq iqa.Doakan ak ke arah jalan yg benar.. :)

@luqman
Alrite. Cadangan diluluskan serta merta..hehe.. akan diupdate

@joegrimjow
btol tue..huhu

Gadis H said...

dh join FB... great... welcome to da club... hope awak takkan lalai cam saya mula2 join dl... ^_^

MineMixs said...

@Gadis H
Terima kasih byk2 atas peringatan..
Da add sye?hehe..

Related Posts with Thumbnails