Free Topup From Blogger.. Confuse? Read Carefully.. :)


Hari yang ceria..hari yang gembira.. :).
Walaupun keceriaan hadir setelah hari menjelang petang, ianya boleh disambung lagi hingga keesokkan hari & hari2 seterusnya. Best x ayat skema nie?..

Entri ini adalah bertujuan nak ucap terima kasih kepada empunya blog yang bermurah hati.. Ceritanya hari nie dapat TOPUP FREE.. Diulang, dalam Bahasa Melayu, PERCUMA..hehe. Ini bukannya barang free seperti entri yang sebelum ini.. yeayy..yayy..ahaa..ahaa..jgn jeles ea.:P.Terima kasih bebanyak diucapkan kepada empunya blog nie amizzat. Sebenarnya dia menunggu followers yg ke-100 & nak bagi hadiah. Kebetulan blog ni menjadi folower beliau yg bertuah tersebut..hehe.


Ha nie buktinya. Followers blog dah mencecah 101. Tp di kedudukan ke - 100 adalah blog MineMixs.. :). Terima kasih lagi sekali diucapkan.

Ps..Rasanya blog MineMixs nie perlu buat kontest@cabutan bertuah untuk menghargai pengunjung & followers yg best semuanya. Setuju x?..hehe. Atau ada cadangan lain? Bolehlah diutarakan yea.. :). Tapi mungkin bukan masa terdekat nie sebab final exam bakal menjelang minggu depan. Doakan kejayaan sye.. :)

12 Great Says. :):

DaHLia said...

congrates~

Amir Izzat said...

tahniah! malam nie boleh la msg2 ngan awek kan? hehe... and thanks sebab sudi buat entri nie... :)

ardinihumaira said...

Alhamdulillah... boleh share topup ngan dni la hehe :p

MineMixs said...

@DaHLia
Terima kasih ye kak.. :)

@Amir Izzat
haha.. terima kasih kembali sebb sudi bt penghargaan dekt followers..nnt buat lg ea. :)

@ardinihumaira
Ermmm.ermmm..berehh..hehe.

Jieda said...

Pasal nak buat contest tu sangatlah disokong dan good luck for ur exam

Budak Pipi Tembam said...

best2! congrates! hehehe.

nabilah_2908 said...

ha...stuju...buat la cabutan bertuah...tk pun visitor yg bertuah ke..huhu.. ;)

pape pun..congrts...(^_^)

MineMixs said...

@Jieda
Yea..btul..kna bt ssuatu tuk hargai pengunjung..hehe
Gudluck 2 you 2.. :)

@Budak Pipi Tembam
Terima kasih.. :)

@nabilah_2908
Cadangan diluluskan..hehe..
Sye perlu berjuang tuk final terlebih dahulu.. :)

zOuL_iMMe said...

tahniah...transfer la sikit kat ako.,.haha

Colourful life said...

bestnya...~he~

dhiya said...

wow..nak sikit...

MineMixs said...

@zOuL_iMMe
@Colourful life
@dhiya
Terima kasih..Hadoii..Nampak gayanya amirizzat kna bagi topup lebeh ni..hehe.. :)

Related Posts with Thumbnails