AWARD CREATIVE BLOGGER versi Eddyboyz86. I LIKE IT. :)

Selamat petang semua.. Akhirnya internet kt uni dah ok. 2 hari ni internet down sebab pemancar kena panah petir. Rindunya kepada blog & juga kepada rakan2 blogger yang lain. Oleh itu MineMixs ingin langsaikan tag satu persatu dengan senang hatinya & hati yang berbunga2..hehe..

Hari nie MineMixs ingin berkongsi tentang award yang dapat dari perekaciptanya sendiri iaitu Eddyboyz86. Terima kasih banyak2 diucapkan kepada beliau kerana sudi memberi award kepada blog MineMixs yang tidak seberapa ini. Berikut adalah penerangan award yang menarik ini, yang bestnye award nie tercipta pada harijadi MineMixs :);

TAHNIAH

Tarikh AWARD ini tercipta : 05 - 05 - 2010 / 3pagi :
Tarikh RASMI di sebarkan : 08 - 05 - 2010 / 3ptg :



:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.


ini adalah penerima2 bertuah seterusnya
Nick Irfan
BlackChix
Madihah
colourful-life3haty
pangkin4rest

13 Great Says. :):

madihah said...

award lagi..tima kasih :-)

NAEME said...

saye berbagge dgan awrd nie..trime kasih kat smua yang trlibat mgajar sye myertai blog..haha

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada MINEMIXS kerana menerima ANUGERAH yang berprestij ini ~ sememangnye anda mamang layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER ini ^^, tingkatkan lagi prestasi dan mutu blog anda ok ~ keep it up and keep in touch...........

MineMixs said...

@madihah
Tahniah..sudikanlah terima award yang berpestij ni ea.. :)

@NAEME
Sy pn berbangga juga & terima kasih kepada sifu2 blog..hehe..

@モddyß♥γz86®
Jutaan terima kasih juga sebb buat award ni & bg dekat MineMixs.. :)..
Orait..keep in touch ea..

anastasyea said...

award yg menarik... tahniah!

~ ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT ~

Colourful life said...

eh ada awrd...tQ2

Anne Boleyn said...

wahwahwah...dpt creative blogger award pulak yerr... congrats. anda mmg creatve pon kan. haih~ lama tak dtg sini da. salam singgah :)

p/s: tau tak pasal Mantera? Jom datang blog Hana tengok kalau nak tau. Smile owez kay :)

Penulis Seni said...
This comment has been removed by the author.
Penulis Seni said...
This comment has been removed by the author.
BLADE EDGE said...

salam everybody...

just drop by

Silalah ke blog BLADE EDGE

didiyana said...

blog walking..nice blog btw..kalau free singgah la kat my blog.. didiyanalove.blogspot.com

Sir Hady Jupaz said...

nice..follow me on akuhady.blogspot.com

and

otakmovie.blogspot.com

:)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts with Thumbnails