Hutang Blog Ditunaikan. :)Anda Bagaimana?

Rasanya lah, Jam ni kot yang start tag-mengetag nih.. :P

Di tag- Oleh cerita jungos..hehe Justify Full MineMixs kena tag daa. Tag nie dah lama sebenarnya tapi bru sekarang dapat langsaian. Maaf ye sebb lama bru dapt jawn tag ni. Bukan apa, kesibukan final exam. Jawb ni taip sikit demi sikit hari2.hehe.. Sekarang ni dah bercuti & ada kat umah, inilah masanya untuk jawab tag2..Si pengetagnya Fezz-Anna. Pandai ye kamo tag. Jadi untuk tidak menghampakan harapan beliau sye jawb tag nie dgn sengihan yang ikhlas di hati... :).haa,nampk x?
Sebenarnya tag menge-tag nie memg bagus dalam dunia blog tuk mengeratkan hubungan sesama geng blogger & juga untuk mengenali peribadi seseorang. Jadi, bolehlah juga mencari2 calon dengan kaedah alternaif nie ea.

.
Inilah tagnya

*5 facts about me*
- Hari nie besday sye. 0505.. :)
- anak sulung
- lahir & menetap di Terengganu..naa..naaa..naaa.naaaaaaaa..

- sedang bekerja keras-ijazah sarjana muda sains komputer(pembangunan perisian)
- diploma & ijazah di universiti yang sama - ingin merantau belajar di negeri orang tapi xpenah dapt. Doakan ea..huhu..Eh penahla ms kecik2 dulu..tadika kat Kolumpo..hehe

*5 things that scares me*
- Takut TUHAN
- Repeat paper, sem & segala-mala repeat yg beleh menyengalkan kepala

- Binatang berbisa yang xcomel

- Terjun bangunan
- Gempa bomi di negara jiran meranapkan rumah di Terengganu.Ada ke?

*5 words i say a lot*
- 5 words i say a lot (5 patah perkataan nie.. :P)


*5 valuables in my life*
- Semuanya keluarga yang tercinta


*5 of my first times*

- Sye anak sulung

- Batch pertama belajar sastera ms sekola ari tu-geng2 kna exsperimen
- Dapat A tuk subjek Geog ms PMR- padahal test/trial xpenah dapat A..hehe
- Dapat B tuk subjek BM ms PMR - masa test hinggalah trial straight A solid, siap cikgu bg adiah lg. Songeh tol la last2 time PMR dapt B. Smpi skang xjumpa pemeriksa yg mengaku tanda paper sye 2.. :P
- Duk ostel tingkat 4 skang. Sebelum nie paling tggi tgkat 3 aje..Memang best.

Siapakah yang bertuah kena tag?...Yeay..

Qamarguy (nie tag x2)hehe
Putera pespado
Madi
Khuzaimah
Auniez Echah
JoyahSepot
Hana loves
Perasan baek
Colorful life

Erm..Sape2 rs rajin nk jawab silakan.. :)

ps. Jawb tag nie ader adiah x ea?

13 Great Says. :):

nabilah_2908 said...

hrumm....sy pun bnyk hutang tag..semaunya tersadai dlm draft lagi...huhu..


jom ke APA KATA HATI pulak,
JEALOUS NYER..!!!

NICK IRFAN said...

aku xkne tag ke? haha xpe2 aku x kena pun mmg aku dh kena dgn org lain... hehe

Colourful life said...

haha..CL kena tag balik..adei...nanti CL buat lah ek...

MineMixs said...

@nabilah_2908
Ha langsaikan cept2 ea.. MineMixs pn ad beberapa lagi kna buat nih..hehe

@NICK IRFAN
Ahaha. Ad lg ni. Ak bg btul karg..haha

@Colourful life
Alrite.. Ad kelapangan jawb lh ye.. :)

Nadia Dizarch said...

huahuahua~ saya pun takut gak bab repeat2 tu. hahahahha

nazreenhashim said...

hepi belated besday, MineMixs!

sonok ape kene repeat paper;
boleh ejas markah balek..
huhu..
:)

MineMixs said...

@Nadia Dizarch
Tau xpe.harap dijauhkan adanya.. :)

@nazreenhashim
Terima kasih banyak atas ingatan.. :)
Mcm 2 ek?. Tapi agak membazir dari segi waktu kn..

NICK IRFAN said...

klu ko ade tag kasi kat aku tau! aku mmg ske giler tag ni! hehhehe

DaHLia said...

happy belated birthday yaa :)

Long Haffiz Long Hassan said...

pergh..befday eh..selamat hari lahir..dah tua eh..kuiu3

MineMixs said...

@NICK IRFAN
Ahaha..oraitt..bisa diatur.. :)

@DaHLia
Terima kasih kak dahlia di atas ingatan.. :)

@Long Haffiz Long Hassan
Terima kasih buat perantau..da tua ke?ahaha.

joyah sepot said...

encek...
sy dah langsai kan hutang tag saya..
maaf terlewat sikit...
hehehehe..=)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts with Thumbnails