Merdekaa!!!..Merdekaa..!!!..euhuuu.. :)

Yeaa.. Final exam da abehhh.. Rasanya sudah berhabuk & bersawang blog MineMixs ni. Seminggu xdiupdate. Rindu terasa menerjah kalbu. Minta maaf sangat2 jikalau MineMixs tidak dapat membalas kunjungan yang lepas2. Insyallah leps ni sye langsaikan segala blogwalking & juga beberapa tag yang belum disiapkan lagi - dalam proses. Lega rasanya final exam untuk semester kali ini sudah berakhir. Harap2 pointer & CGPA akan meningkat berbanding semester lepas. Secara jujurnya blh dirasakan akan ada peningkatan. Berkat doa kalian semua juga.. :). Suasana final exam memang best, terutamanya jika segala-gala hutang piutang assignment, presentation & hal2 berkaitan dilangsaikan. Rasa tenang & aman aje nk tumpukan perhatian stadi & jawab final. Betul x?.. :). & MineMixs rasa exam kali ni lebih tenang berbanding yang lepas sebab segala hutang yang disebutkan tadi dilangsaikan sepenuhnya masa study week. Yaiyy,, :)

Hmm semester depan akan menjengah lagi. Cabaran & dugaan harus ditempuhi demi tidak menghampakan harapan yang tersayang. Cheewahh, mcm ayat jiwang la plak..hehe. Mcm biasa lah kan kalau semester baru memang akan ada azam baru. Nk stadi awal2 lah, nk siapkan assignment awal2 lah, kalu xpaham nk tnya lect terus lah - xmo tangguh2. Semuanya perkara yang baik2 belaka. Tapi semua tu akan pudar setelah separuh semester berlalu. Agaknya apala masalah kalau perkara macam ni terjadi ye?. Sye pernah mendengar kata2 seorang motivator yang berjaya. Begini bunyinya - " Orang yang cemerlang & hebat dalam hidup tahu cara untuk memotivasikan diri mereka sendiri di kala hilang semangat & mental down". Sama2 kita fikirkan ea.. :)
Sekian update kemerdekaan buat sementara waktu. ps..Bahagia rasanya dapat jenjalan di dunia maya nie.. :)


Suasana menjelang paper terakhir.. Eh mana kaum Adam nya?..nampak x?..hehe

13 Great Says. :):

joegrimjow said...

20 hari lg final nak start
aiyook

msrh's said...

congrates sbb dah habis final , hehe :)

AiZ said...

haha... i know how it feel.. :)

komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>BLOGWALKING YANG TAK IKHLAS !!! JOMLAH BERUBAH !!! MESTI BACA !!



MineMixs said...

@joegrimjow
Gudluck tuk final.. :)

@msrh's
Trima kasih. Semester depn ad ag..hehe

@AiZ
Tau xpe..da klik kuat2.. :P

Fazreen Jalal said...

see u next sem fatah,,,
sorry r kalo ak ad wat salah n silap...
(^_^)

MofizPutra.com said...

yeh!! merdeka2 heheh

Sofia said...

yela2~ ni aq xabes exam g, tomorrow is my 3rd paper !.. out of 6.


heyy, read this :)
Read this..GUYS (T_T)

gooseberries said...

hehe..yup btol2. mula2 sem mmg nk berubah. tp da masuk sem cmtu lak gak.. papehal pon all the best =)

iniAKU said...

tanniah kerna dh merdeka.huhu :)

yastro said...

Salam pg minggu....

Abu Luqman said...

salam ziarah dari orang kampung..org kampung masuk u lambat sbb..dulu Ibu tak ada wang..dah kerja baru buat PJJ..Tq Ibu ku..walaupun kau telah tiada..Slmt Hari Ibu

MineMixs said...

@Fazreen Jalal
Ye..minta maap juga ad clap salah..jump next sem ea.. :)

@MofizPutra.com
da merdeka jgk ye..bgus2.. :)

@Sofia
Gudluck ye..

gooseberries
Tau xpe..All da best ye..moga b=cmerlang.. :)

@iniAKU
Terima kasih ye.. :)

@yastro
Salam perkenalan..hehe

@Abu Luqman
Salam..Alhamdllah dapt smbung pengajian juga..RezeekiNYA ada di mana2. Selamat hari ibu bt smua ibu2.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts with Thumbnails